FC Utrecht stunt met terugkeer Barkas

Reacties

Vasilios Barkas blijft tóch bij FC Utrecht. De Griekse doelman bleek lange tijd financieel onhaalbaar, maar club en speler zijn elkaar genaderd en dus komt er toch een vervolg aan het verblijf van Barkas in de Galgenwaard.

FC Utrecht stunt met terugkeer Barkas
© Pro Shots

Het huren van Barkas bleek voor Utrecht een schot in de roos, omdat de doelman een absolute meerwaarde bleek te zijn. Door het hoge salaris van de Griek was een vervolg een kansloos verhaal. Althans, dat leek zo, want Utrecht en Barkas zijn er uitgekomen. Hij was na zijn vertrek bij Celtic transfervrij en tekent een tweejarig contract in de Domstad.

'We zijn uitermate blij met het feit dat we Vasilis aan ons hebben verbonden', zegt technisch directeur Jordy Zuidam van Utrecht. 'Tijdens het afgelopen seizoen heeft Vasilis bewezen een toegevoegde waarde te zijn voor het team en hij heeft het voorbije seizoen aangetoond tot de betere keepers in de Eredivisies te behoren. Het leek niet haalbaar om Vasilis te behouden, maar dat het alsnog is gelukt maakt ons trots en geeft aan dat Vasilis heel graag voor onze club en supporters wil blijven spelen.'

Utrecht speelde eerder deze zomer in op het vertrek van Barkas door Mattijs Branderhorst transfervrij over te nemen van NEC. De club heeft ook Fabian de Keijzer onder contract staan.

Bekijk hier al onze video's
Meer V. Barkas
Meer over V. Barkas
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.