FC Utrecht shopt opnieuw en haalt Ajax-talent Maddy

Reacties

FC Utrecht neemt Eros Maddy over van Ajax. De achttienjarige aanvaller tekent een contract voor één seizoen met een optie op nog een jaar.

FC Utrecht shopt opnieuw en haalt Ajax-talent Maddy

'Eros is flankaanvaller, die op zowel de linker- als de rechtervleugel van het veld goed tot zijn recht komt', vertelt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. 'Zijn snelheid is een wapen. Hij beschikt over een enorme explosiviteit, heeft diepte in zijn spel en is positief agressief in zijn manier van spelen.'

Maddy speelde eerder in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, die hij in 2014 verliet om bij Ajax aan de slag te gaan. Hij kwam voornamelijk uit voor de Onder-19, maar ook twee keer met Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Toevallig was beide keren Jong FC Utrecht de tegenstander.

Utrecht zit niet stil wat talenten betreft. Na de komst van PSV-middenvelder Davy van den Berg in januari verzekerden de Domstedelingen zich van de diensten van Justin Lonwijk, die tevens overkomt van de club uit Eindhoven. Ook Hicham Acheffay van Vitesse maakt de overstap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.