FC Utrecht meldt maandenlange absentie van pechvogel Zagre

Reacties

FC Utrecht kan de komende maanden niet beschikken over Arthur Zagre. De linksback heeft tijdens een individuele training een enkelblessure opgelopen, zo maakt zijn club bekend. Zagre wordt sinds een jaar door Utrecht gehuurd van AS Monaco.

FC Utrecht meldt maandenlange absentie van pechvogel Zagre
© Pro Shots

De vleugelverdediger was vorig seizoen door blessureleed al niet altijd inzetbaar en hoopte juist komend seizoen volledig te kunnen meedraaien. 'Ik was vastberaden dit seizoen zo fit en sterk mogelijk aan de start te staan en heb daarom ook tijdens mijn vakantieperiode doorgetraind', zegt hij op de clubsite. 'Helaas heb ik tijdens een van die trainingen mijn enkel geblesseerd.'

'Ik baal daar ontzettend van en doe er vanaf nu alles aan zo snel mogelijk aan te kunnen sluiten bij de groep', concludeert Zagre, die vorig seizoen elf officiële wedstrijden speelde voor de A-ploeg: acht in het reguliere seizoen, twee in de TOTO KNVB Beker en één in de play-offs om Europees voetbal. Verder kwam hij vijfmaal in actie voor Jong Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie.

Zagre wordt tot het eind van komend seizoen gehuurd van Monaco, dat hem in 2019 voor naar verluidt tien miljoen euro overnam van Paris Saint-Germain. Utrecht heeft een optie tot koop bedongen in het huurcontract.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.