FC Utrecht beloont Van der Maarel én legt alvast een baantje apart

Reacties

FC Utrecht heeft het contract van Mark van der Maarel (33) verlengd met één jaar. De verdediger blijft ook na zijn actieve voetbalcarrière aan de club verbonden.

FC Utrecht beloont Van der Maarel én legt alvast een baantje apart
© Pro Shots

Van der Maarel debuteerde in de zomer van 2009 voor Utrecht en is sindsdien niet meer weg te denken uit de basiself. Hij speelde inmiddels 380 officiële wedstrijden voor Utrecht. 'Mark van der Maarel is een absoluut clubicoon. In het hedendaagse voetbal extra bijzonder: een speler die zó loyaal is aan zijn club en zó'n bijzondere band heeft opgebouwd met de Twaalfde Man', zegt technisch directeur Jordy Zuidam van Utrecht.

'In de persoon van Mark hebben we ook een van de meest ervaren spelers in de Eredivisie in huis. Een rugzak aan ervaring, die hij kan overbrengen aan onze talenten. Een echte prof, die nooit verzaakt, voorop gaat in de strijd en een cultuurbewaker binnen de club. We zijn er heel blij mee dat Mark ook in het seizoen 2023/2024 het shirt van FC Utrecht draagt en dat hij ook na zijn voetbalcarrière verbonden blijft aan FC Utrecht in een algemene rol', aldus Zuidam.

Mahi
Utrecht maakt naast de verlenging van Van der Maarel bekend dat Mimoun Mahi niet op de eerste training verschenen is. Hij mag uitkijken naar een andere club en staat in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.