FC Twente verleidt 'hulp-directeur' Streuer opnieuw

Reacties

Voor de derde keer gaat Jan Streuer langer door bij FC Twente. Hij werd in juli 2023 opgevolgd als technisch directeur door Arnold Bruggink, maar plakt er inmiddels een volledig jaar aan vast ter ondersteuning van de oud-voetballer.

FC Twente verleidt 'hulp-directeur' Streuer opnieuw
© Pro Shots

Streuer (72) is sinds de zomer van 2020 in dienst van Twente en werd drie jaar later dus opgevolgd door Bruggink. Omdat de ex-speler van onder andere Twente en PSV nog niet zoveel ervaring heeft als directeur, bleef Streuer in eerste instantie voor een paar weken aan ter ondersteuning.

September vorig jaar maakte Twente vervolgens bekend dat Streuer doorging als medeverantwoordelijke voor het technisch beleid, ditmaal tot en met de transferwindow van januari 2024. Terwijl de transfermarkt nog geopend is, meldt Twente dat hij weer een transferperiode Bruggink zal ondersteunen.

'Ik vind het mooi om Arnold ook het komend half jaar te ondersteunen op de route naar een nog sterker FC Twente', legt Streuer uit op de website van de Tukkers. Technisch directeur Arnold Bruggink is blij dat Jan Streuer langer aan de club verbonden blijft: 'Laat ik voorop stellen dat Jan en ik goed samenwerken. Jan is een prettig persoon en we denken op dezelfde manier over voetbal. Het halve jaar dat ik nu in dienst ben, heeft dat bevestigd.'

Streuer blijft door de contractverlenging tot 1 september 2024 actief bij Twente, tenzij de club uit Enschede hem voor een vierde keer weet te verleiden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.