FC Twente speelt afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz in Costa Rica

Reacties

Bryan Ruiz heeft FC Twente uitgenodigd om zijn afscheidswedstrijd te spelen in Costa Rica. Op 17 december speelt de Eredivisionist tegen LD Alajuelense, de huidige club van de stoppende Ruiz. De middenvelder stopt aan het einde van dit jaar en hij wil dat de club waar hij een 'speciale band' mee heeft bij zijn afscheid aanwezig is.

FC Twente speelt afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz in Costa Rica
© LD Alajuelense, via FC Twente

De nu 37-jarige Ruiz kwam in 2009 naar Nederland toe en werd in zijn eerste seizoen meteen landskampioen met FC Twente. Ook won hij de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal (tweemaal). In 2011 vertrok hij bij FC Twente, drie jaar later keerde hij kort als huurling van PSV terug in de Eredivisie.

'Samen met zijn club heeft Bryan ons uitgenodigd om naar Costa Rica te komen, hij heeft veel voor FC Twente betekend', geeft Ron Jans aan op de website van FC Twente. 'Het benadrukt de speciale band die hij met de club heeft.'

FC Twente maakt graag gebruik van de uitnodiging en plakt er meteen een trainingskamp aan vast. De Eredivisionist verblijft van 12 december tot en met 22 december in het land om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. De Tukkers sluiten de eerste seizoenshelft op 11 november af, begin januari staat de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.