FC Twente gaat langer door met zijn aanvoerder

Reacties

De toekomst van Robin Pröpper ligt in Enschede. FC Twente is het met de aanvoerder eens geworden over een nieuw contract, zo maakte technisch directeur Arnold Bruggink zondag bekend bij ESPN.

FC Twente gaat langer door met zijn aanvoerder
© Pro Shots

De dertigjarige Pröpper beschikt nu nog over een aflopende verbintenis in De Grolsch Veste, maar het is een kwestie van tijd voordat daar verandering in komt. Beide partijen zijn het eens over een verlenging van de samenwerking. 'Het ligt nu nog bij de juristen, maar dat is rond', aldus Bruggink.

Pröpper speelt sinds de zomer van 2021 voor Twente, dat de verdediger destijds transfervrij overnam van streekgenoot Heracles Almelo. Hij kreeg in Enschede direct de aanvoerdersband om zijn arm geschoven, tenzij Wout Brama ook op het veld stond. Pröpper speelde tot dusver 96 officiële wedstrijden voor Twente en was daarin negenmaal trefzeker.

Gijs Smal
Twente hoopt ook langer door te kunnen gaan met Gijs Smal. De linksback heeft net als Pröpper een aflopend contract, maar er wordt gesproken over een nieuwe verbintenis. Smal (26) speelde tot dusver 103 wedstrijden voor Twente.

Bruggink herhaalde verder dat Twente geen afscheid wil nemen van Ricky van Wolfswinkel, die vaker dan hem lief is op de bank moet beginnen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.