FC Porto schrijft van hartaanval herstellende Casillas in voor competitie

Reacties

FC Porto heeft Iker Casillas ingeschreven voor het nieuwe seizoen in de Primeira Liga, zo melden verschillende Portugese media. De 38-jarige keeper werd ruim drie maanden geleden getroffen door een hartaanval, waarna hij vijf dagen in het ziekenhuis verbleef.

FC Porto schrijft van hartaanval herstellende Casillas in voor competitie

Op de site van FC Porto (zie onder) staat Casillas tussen de andere selectieleden. De Spaanse routinier, die sinds 2015 uitkomt voor de Portugese topclub, meldde zich vorige maand weer op de trainingsveld. De keeper liet in die periode nog in het midden of hij zijn loopbaan voortzet. Nu lijkt hij die knoop te hebben doorgehakt.

FC Porto maakte vorige maand bekend dat Casillas dit seizoen sowieso een rol in de staf krijgt. Zijn taak is onder meer om een schakel te zijn tussen spelers, trainers en clubleiding.

Voor FC Porto begint de competitie zaterdagavond met een uitwedstrijd tegen Gil Vicente. De club van trainer Sérgio Conceição rekende woensdag in het heenduel van de derde voorronde van de Champions League af met FK Krasnodar: 0-1. De Argentijn Agustín Marchesín fungeerde in die wedstrijd als doelman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.