FC Groningen voltooit dubbelslag en heeft eerste winterse versterkingen binnen

Reacties

FC Groningen heeft zijn eerste twee versterkingen voor de winterse window binnen. Het gaat om de Noor Johan Hove en Zweed Aimar Sher.

FC Groningen voltooit dubbelslag en heeft eerste winterse versterkingen binnen
© Pro Shots

Hove en Sher worden op het moment medisch gekeurd. Als er geen problemen aan het licht komen, en dat is de verwachting, komen zij de ploeg van Dennis van der Ree versterken. 

Hove (foto) is een 22-jarige middenvelder die overkomt van Stromsgodset IF. Daar heeft hij zich de afgelopen seizoenen bewezen als bijzonder productief. In de laatste drie jaar was hij er goed voor 28 goals. Voor hem ligt in de Euroborg een meerjarig contract klaar.

Sher (20) staat onder contract bij Spezia, dat hem twee jaar geleden als groot talent uit Zweden naar Italië haalde. In de Serie A is Sher echter nauwelijks tot wasdom gekomen. FC Groningen gaat hem in eerste instantie huren en heeft daarna een koopoptie.

Groningen hoopt dat het niet bij Hove en Sher zal blijven in deze maand en is ook nog in de race voor Hjalmar Ekdal van Djurgardens IF. De 24-jarige Ekdal staat te boek als een van de betere verdedigers van de Zweedse competitie en is ook international van het land. Championship-club Burnley is eveneens voor Ekdal in de markt.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer J. Hove
Meer over J. Hove
Meer A. Sher
Meer over A. Sher
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.