FC Groningen slaat snel toe en haalt Deens talent binnen

Reacties

FC Groningen heeft zich versterkt met Nicklas Strunck Jakobsen. De verdediger annex middenvelder komt voor een onbekend bedrag over van FC Nordsjaelland en heeft een vierjarig contract getekend.

FC Groningen slaat snel toe en haalt Deens talent binnen

De negentienjarige Strunck is Deens jeugdinternational en geldt in zijn land als een groot talent. Hij komt het beste tot zijn recht als rechtsback, maar kan ook prima op het middenveld uit de voeten. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus heeft hoge verwachtingen van het talent.

'Zijn naam komt al sinds september 2016 in onze scoutingrapporten voor. Tot nu toe was het steeds niet haalbaar om Nicklas naar Groningen te krijgen. We zijn hem al die tijd blijven volgen en zijn doorlopend in contact met hem en zijn management geweest. Nu er een opening ontstond, hebben we direct toegeslagen', aldus Fledderus.

De directeur beschrijft de grootste kwaliteiten van de nieuwe aanwinst van FC Groningen. 'Nicklas is een enorm talentvolle dynamische speler met een groot loopvermogen en een uitstekende fysieke gesteldheid. We zijn blij dat we hem voor vier jaar hebben weten te binden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.