Groningen haalt Antman: 'Vanaf oktober bovenaan de lijst'

Reacties

FC Groningen heeft de komst van Oliver Antman bevestigd. De 21-jarige aanvaller komt op huurbasis over van FC Nordsjaelland. Groningen heeft een koopoptie bedongen in de deal met de Deense club.

Groningen haalt Antman: 'Vanaf oktober bovenaan de lijst'
© Pro Shots

Antman is tweevoudig international van Finland. Hij heeft bij FC Nordsjaelland, dat hem in 2018 uit de Finse competitie weghaalde, hoofdzakelijk als rechtsbuiten gespeeld. Daarnaast kan hij ook in de as van het veld uit de voeten.

'Oliver staat al vanaf oktober vorig jaar bovenaan op onze wensenlijst als het gaat om aanvallende versterkingen', vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de clubsite van Groningen. 'In de afgelopen maanden was een overgang naar Groningen om verschillende redenen steeds niet haalbaar. Door aanhoudend te blijven informeren en doorlopend onze interesse in Oliver kenbaar te maken bij zijn club, de speler zelf en zijn management ontstond er afgelopen zondag alsnog een opening.'

FC Groningen haalde eerder deze maand al vier spelers in huis. Naast Tsjech Matej Chalus betrof dat de Deen Mads Bech, Zweed Aimar Sher en Noor Johan Hove.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer O. Antman
Meer over O. Antman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.