FC Groningen plukt contractloze Van Anholt van Fries trainingsveld

Reacties

FC Groningen bekijkt of het buiten de transferwindow om alsnog een extra rechtsback kan aantrekken. Daartoe heeft de club Pele van Anholt op proef genomen.

FC Groningen plukt contractloze Van Anholt van Fries trainingsveld
© Pro Shots

Groningen was in januari al op zoek naar een versterking voor de rechterkant van de verdediging, maar slaagde niet in die zoektocht. Zo koos Joshua Brenet voor FC Twente en kwamen verschillende buitenlandse doelwitten om diverse redenen ook niet naar Groningen.

De komende twee weken krijgt Van Anholt de kans om zich de vacature in de selectie eigen te maken. De voormalige speler van onder meer NAC Breda en SC Heerenveen traint gedurende die periode met de selectie van Danny Buijs mee.

Bijzonder seizoen
Voor Van Anholt is de proefperiode in Groningen de volgende episode van een voor hem bijzonder seizoen. Het voorbije half jaar trainde de verdediger namelijk zonder contract mee bij SC Heerenveen, om zo fit te blijven voor een mogelijk nieuw avontuur. Dat avontuur vindt de Fries dus mogelijk bij de noordelijke buur FC Groningen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.