FC Emmen vult leegte van Pedersen op met komst El Azzouzi

Reacties

Zakaria El Azzouzi zet zijn loopbaan voort in het shirt van FC Emmen. De nummer zestienvan de Eredivisie bevestigt donderdag zijn komst tot de zomer. In december liet El Azzouzi zijn contract bij Ajax ontbinden.

FC Emmen vult leegte van Pedersen op met komst El Azzouzi

De komst van een extra aanvaller was voor FC Emmen zeer gewenst na het wegvallen van Nicklas Pedersen. De routinier liep vorige maand een zware knieblessure op die hem maanden aan de kant zet. Een hard gelag voor Emmen, dat Pedersen al een paar belangrijke doelpunten zag maken.

Met El Azzouzi in de gelederen heeft Dick Lukkien extra armslag voorin. De aanvaller speelde tot op heden 51 wedstrijden in de Eredivisie voor FC Twente, Sparta Rotterdam en Excelsior en was daarin goed voor elf doelpunten. Daarnaast kwam hij namens Jong Ajax tot elf optredens en zes goals in de Eerste Divisie.

'De afgelopen maand heb ik mijn conditie op peil gehouden bij FC Twente, dus ik ben fit', laat El Azzouzi weten op de site van zijn nieuwe werkgever. 'De teamspirit bij FC Emmen sprak mij enorm aan. Ik wil de club en de supporters graag helpen om in de Eredivisie te blijven.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.