Lukkien vreest voor einde carrière Pedersen

Reacties

De knieblessure die Nicklas Pedersen dinsdag op de training opliep, zou volgens FC Emmen-coach Dick Lukkien zomaar het einde van zijn voetbalcarrière kunnen betekenen. Dat zei de coach vooraf aan het thuisduel met ADO Den Haag.

Lukkien vreest voor einde carrière Pedersen

Pedersen kwam dinsdag tijdens de training verkeerd op de voet van ploeggenoot Nick Bakker terecht, waarna de Deense spits meteen wist dat het fout zat. Niet voor het eerst in zijn carrière liep hij letsel op aan zijn kniebanden. Voor de camera's van FOX Sports kreeg Lukkien de vraag of de knieblessure het einde van Pedersens carrière kan betekenen. 'Dat zou zomaar kunnen, al hopen we dat uiteraard niet. Hij is naar Denemarken om rustig na te denken over hoe hij alles ziet. Hoe het verder gaat, moeten we nog zien.'

De 31-jarige Pedersen bouwde dit seizoen een status als supersub op in Emmen nadat hij zowel tegen FC Groningen (2-1) als tegen PSV (2-2) tweemaal trefzeker was als invaller. Het lijken zijn laatste goals in Emmen-tenue geweest te zijn. Tegenover RTV Drenthe gaf hij aan 'verdrietig en gefrustreerd' te zijn. 'Het is verschrikkelijk. Ik had de club dolgraag geholpen in de strijd tegen degradatie. Niet dat ik nu denk dat ze het niet gaan redden, maar ik had echt ontzettend graag mijn steentje bijgedragen.'

Over zijn toekomst: 'Natuurlijk hoop ik weer op niveau terug te komen, want voetbal is mijn leven, maar als de artsen me zeggen dat het risico te groot is dan ga ik dat zeker niet lopen', aldus Pedersen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.