FC Emmen pikt veertiende versterking op bij Zulte Waregem

Reacties

FC Emmen heeft zijn gewenste nieuwe centrumverdediger binnen. Michaël Heylen komt over van Zulte Waregem en heeft een contract voor één seizoen getekend in Drenthe.

FC Emmen pikt veertiende versterking op bij Zulte Waregem

Emmen was al een tijdje op zoek naar een versterking voor het centrum van de defensie. Voor die twee posities had Dick Lukkien slechts de beschikking over drie spelers: Keziah Veendorp, Nick Bakker en de achttienjarige Leon Sopic. Nu komt daar met Heylen dus een ervaren optie bij.

De 25-jarige Heylen heeft namelijk al heel wat duels op het hoogste niveau achter zijn naam. In totaal speelde de Belg al honderd wedstrijden in de Jupiler Pro League. Dat deed hij voor achtereenvolgens KV Kortrijk, KVC Westerlo en Zulte Waregem. In het seizoen 2017/18 speelde hij tweemaal tegen Vitesse in de Europa League.

Nu verlaat hij zijn vaderland dus om het in Nederland te gaan proberen. 'Na zes seizoenen in de Belgische competitie is het tijd voor iets nieuws en de Nederlandse competitie heb ik altijd interessant gevonden. Ik wil dit seizoen handhaving met FC Emmen veiligstellen en mezelf op een goede manier presenteren', legt hij uit op de clubsite van Emmen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.