FC Emmen huurt Zwitsers international van Everton

Reacties

FC Emmen heeft zondag tijdens de open dag een nieuwe aanvaller gepresenteerd: Shani Tarashaj. De 24-jarige aanvaller komt op huurbasis over van Everton en moet bij de Eredivisie-club uit Drenthe zijn loopbaan nieuw leven inblazen.

FC Emmen huurt Zwitsers international van Everton

Daar heeft Tarashaj twee seizoenen de tijd voor. Het is voor hem alweer de vierde keer dat het Everton van technisch directeur Marcel Brands hem sinds zijn komst in januari 2016 verhuurt. Afgelopen seizoen speelde de vijfvoudig international van Zwitserland op huurbasis voor Grasshoppers, dat hem in 2016 na zijn transfer naar The Toffees middels zo'n constructie ook al een half jaar langer kon behouden. In het seizoen 2016/17 was Eintracht Frankfurt zijn tijdelijke werkgever.

In de Bundesliga kon Tarashaj getuige één goal in dertien duels weinig potten breken, terwijl een Premier League-optreden voor Everton er tot op heden ook niet inzat. Afgelopen seizoen scoorde de Zwitser met Kosovaars bloed alleen een keer voor de reserveploeg van Grasshoppers. De laatste keer dat hij echt indruk maakte, dateert uit het seizoen 2015/16. Toen was de schaduwspits goed voor elf goals in de Zwitserse competitie en verdiende hij een plek in de EK-selectie van Zwitserland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.