FC Emmen haalt Parzyszek terug naar Nederlandse velden

Reacties

FC Emmen heeft zijn gewenste nieuwe spits binnen. Piotr Parzyszek (29) komt naar De Oude Meerdijk en is daarmee de opvolger van Richairo Zivkovic, die is vertrokken naar Singapore.

FC Emmen haalt Parzyszek terug naar Nederlandse velden
© Pro Shots

VI meldde begin juli al dat Emmen werk maakte van de komst van Parzyszek. Donderdag heeft de Eredivisie-degradant de komst van de Pool afgerond. De ervaren spits heeft een contract getekend voor één seizoen, plus de optie op nog een jaar.

Parzyszek kent de Eerste Divisie goed. Jarenlang speelde hij voor De Graafschap waar hij in zijn laatste seizoen (2016/17) goed was voor 25 competitietreffers. De afgelopen jaren kwam Parzyszek uit voor Piast Gliwice, Frosinone, Pogo Stettin en CD Leganés. Bij die laatste club kwam de Pool het voorbije seizoen tot negen optredens in de Segunda División.

In Emmen is Parzyszek de opvolger van Zivkovic, die vorig seizoen in de spits stond, maar transfervrij de deur uit liep. Ook clubtopscorer Ole Romeny vertrok gratis uit Emmen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.