FC Emmen heeft eerste twee aanwinsten binnen en mikt op Parzyszek

Reacties

FC Emmen heeft zijn eerste versterkingen voor het nieuwe seizoen binnen. Chardi Landu en Mike van Beijnen komen transfervrij naar De Oude Meerdijk. Tevens is Piotr Parzyszek in beeld als nieuwe spits.

FC Emmen heeft eerste twee aanwinsten binnen en mikt op Parzyszek
© Pro Shots

De transfervrije Landu en Van Beijnen ondergingen zondag met succes hun medische keuring. Landu (22) was vorig seizoen bij PEC Zwolle goed voor twee competitietreffers in elf KKD-duels. In totaal speelde de rappe aanvaller 23 wedstrijden voor de Zwollenaren, die zijn contract niet verlengden.

Van Beijnen (24) heeft al een hele rits clubs achter zijn naam en kwam afgelopen seizoen uit voor Fortuna Sittard. Daar kwam de Bredanaar vorig seizoen tot slechts één korte invalbeurt. De rechtsback vult de vacature die ontstond na het vertrek van huurling Mohamed Bouchouari.

Parzyszek
Emmen wil zich bovendien versterken voor de spitspositie. Een gebrek aan doelpunten brak de ploeg afgelopen seizoen op in de Eredivisie en met Richairo Zivkovic zwaaide de club zijn eerste spits uit. Met Ole Romeny vertrok bovendien de clubtopscorer. Parzyszek (29) moet de nieuwe nummer 9 worden.

De Pool kent de Eerste Divisie goed. Jarenlang speelde hij voor De Graafschap waar hij in zijn laatste seizoen (2016/17) goed was voor 25 competitietreffers. De afgelopen jaren kwam Parzyszek uit voor Piast Gliwice, Frosinone, Pogo Stetttin en CD Leganés. Bij die laatste club kwam de Pool het voorbije seizoen tot negen optredens in de Segunda División.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.