FC Eindhoven-verdediger Amevor krijgt black-out: 'Slaan is gewoon rood'

Reacties

Mawouna Amevor had dinsdagavond een rode kaart moeten krijgen bij het duel tussen FC Eindhoven en Roda JC (3-3). De verdediger van FC Eindhoven gaf Roda JC-aanvaller Fabian Serrarens een klap en kreeg naar eigen zeggen een black-out.

FC Eindhoven-verdediger Amevor krijgt black-out: 'Slaan is gewoon rood'
© Pro Shots

'Ik weet waar je naartoe wilt', zei Amevor meteen voor de camera van FOX Sports. De international van Togo kwam in de 55ste minuut goed weg met een gele kaart terwijl hij Serrarens een klap had gegeven. 'Ik heb vaker tegen hem gespeeld en dat zijn altijd leuke duels. Het is vaak duw- en trekwerk, soms een elleboog of hand in je gezicht', sprak Amevor over de duels met de Roda JC-spits.

'Maar ik moet dit gewoon niet doen', zegt Amevor over de klap die hij uitdeelde. 'Ik was boos, natuurlijk. Maar dit was een soort black-out. Het hoort een beetje bij het spel en daar kom ik goed weg. Het staat in de regels: natrappen of slaan is gewoon rood.'

De FC Eindhoven-verdediger deed het echter niet bewust: 'Het was niet mijn intentie om hem neer te slaan, maar gewoon om te laten zien: "ik zit nog achter je aan"', aldus Amevor, die met zijn ploeg door een late goal nog een punt pakte tegen de club uit Kerkrade. 

Bekijk hieronder de beelden:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.