FC Dordrecht is dankbaar voor relatie met Feyenoord en presenteert aanwinst

Reacties

FC Dordrecht heeft als eerste club officieel een speler gepresenteerd op Deadline Day. De club huurt Aliou Baldé van Feyenoord, waar hij geen uitzicht had op speeltijd in het eerste elftal.

FC Dordrecht is dankbaar voor relatie met Feyenoord en presenteert aanwinst
© Pro Shots

Er zitten diverse deals aan te komen in Nederland, maar nog geen enkele speler was officieel getransfereerd. Tot aan de deal tussen FC Dordrecht en Feyenoord over Baldé. De negentienjarige Senegalees kwam tot dusver tot vijf invalbeurten bij Feyenoord en werd vorig seizoen ook al verhuurd. Waasland-Beveren had een half jaar de beschikking over de vleugelspeler, die niet tot scoren kwam in België.

Baldé wacht nog steeds op zijn eerste doelpunt in het Nederlandse betaald voetbal, bij FC Dordrecht krijgt hij dus die kans. Innovatiemanager Leon Vlemmings: 'Aliou Baldé is erg snel en voegt een specifieke kwaliteit toe aan het elftal. Mooi dat door de goede relatie met Feyenoord, we dit hebben kunnen realiseren.' Bij Feyenoord heeft Baldé nog een contract tot medio 2025.

FC Dordrecht is het seizoen begonnen met een overwinning, een gelijkspel en twee nederlagen. De eerstvolgende tegenstander is Jong AZ. FC Dordrecht wacht nog op een werkvergunning voor Baldé, waardoor het nog niet zeker is dat de aanvaller komende maandag zijn debuut kan maken in de Keuken Kampioen Divisie.

In ons speciale liveblog volgen we de Nederlandse transferactiviteit op de voet.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.