FC Den Bosch stuurt speler weg na breken mondeling akkoord

Reacties

FC Den Bosch heeft middenvelder Dhoraso Moreo Klas per direct weggestuurd bij de club. De club kwam tot dit besluit nadat Moreo Klas zijn toekomstplannen deelde.

FC Den Bosch stuurt speler weg na breken mondeling akkoord
© Pro Shots

Volgens FC Den Bosch, momenteel hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie, was er een mondeling akkoord bereikt over een contract voor het volgende seizoen. Toen Moreo Klas bij de clubleiding aangaf voor een andere club te kiezen na dit seizoen, is per direct de samenwerking gestopt. Moreo Klas lag nog vast tot aan het einde van het seizoen, op basis van een amateurcontract.

Technisch manager Jan Gösgens geeft een korte uitleg op de clubwebsite: 'Op deze manier wensen wij niet met elkaar om te gaan binnen FC Den Bosch. We kiezen er nu dan ook voor om andere spelers speeltijd te geven, die wel een toekomst binnen onze club hebben.'

Morea Klas (20) komt uit de jeugdopleiding van FC Den Bosch, dit seizoen beleefde de Amsterdamse middenvelder zijn doorbraak. Hij kwam tot 27 duels in de competitie en speelde ook in het bekerduel met VVV-Venlo.

FC Den Bosch speelt dit seizoen nog vijf wedstrijden: tegen FC Dordrecht, Roda JC Kerkrade, FC Eindhoven, Telstar en MVV Maastricht. Eerder dit jaar kwam de formatie uit Brabant ook al veelvuldig in het nieuws, toen bekend werd dat Wesley Sneijder mogelijk een samenwerking aan zou gaan met de club. Hier kwam uiteindelijk weinig van terecht, omdat de partij van Sneijder zich voorlopig terugtrok na het uitlekken van enkele details uit de deal. Ook de mislukte deal met Jeroen Lumu zorgde voor gefronste wenkbrauwen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.