Snelle conclusie in Den Bosch: Lumu is wilde haren niet kwijt

Reacties

Een rentree van Jeroen Lumu op de Nederlandse velden blijft achterwege. FC Den Bosch zet toch een streep door de samenwerking met de aanvaller.

Snelle conclusie in Den Bosch: Lumu is wilde haren niet kwijt

Woensdag had FC Den Bosch nog met enige trots melding gemaakt van de komst van Lumu. De 25-jarige aanvaller zou op amateurbasis het seizoen afmaken in De Vliert. Het moest een nieuw hoofdstuk worden van de carrière die mede door capriolen een bijzonder verloop kende.

Want Lumu had zich immer laten gelden als een bad boy. 'Als ik normaal had gedaan in mijn leven, was ik gewoon de beste van de allerbesten geworden. Maar ik kan niet normaal doen, dat is mijn grootste probleem', zei het voormalig Willem II-toptalent onlangs nog in een interview met VI.

Dat bleek ook nu weer. FC Den Bosch kwam een dag na het akkoord tot de conclusie dat Lumu 'zijn wilde haren toch niet heeft verloren'. De Brabantse club heeft een streep gezet door de samenwerking met de aanvaller.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.