Favre baalt van persoonlijke fouten, maar is blij met Sneijder

Reacties

OGC Nice verloor donderdag met 1-3 van Lazio in het Europa League-toernooi, maar een van de lichtpuntjes was de rentree van Wesley Sneijder bij de Ligue 1-club.

Favre baalt van persoonlijke fouten, maar is blij met Sneijder

Mede door blessureleed speelde de recordinternational van Oranje eind augustus zijn laatste wedstrijd voor OGC Nice. Tegen Lazio verzorgde Sneijder de assist bij de 1-0 van Mario Balotelli.

'Hoe ik Sneijder vond spelen? Het was bevredigend', zegt trainer Lucien Favre op de website van OGC Nice. 'Hij speelde achter Mario Balotelli, het was heel moeilijk om ruimte te vinden. Sneijder haalde ook veel ballen op. Eigenlijk was dat niet altijd nodig, omdat we hem dan dichter bij het doel missen. Voor de rest speelde hij prima, zeker voor een duel waarin hij terugkeerde.'

Favre weet de nederlaag voor een groot deel aan persoonlijke fouten. 'Daar betalen we cash voor. Het is heel moeilijk voor iedereen', refereerde de oefenmeester onder meer aan de kardinale communicatiefout voorafgaand aan de 1-1 van Felipe Caicedo, met hoofdrollen voor doelman Yoan Cardinale en Dante.

OGC Nice bivakkeert in de Ligue 1 voorlopig aan de onderkant van de middenmoot. De equipe van Favre fungeert zondag als gastheer van Strasbourg.

Bekijk de samenvatting van OGC Nice - Lazio:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.