Farfán en Méndez komen niet opdagen bij PSV

Jefferson Farfán en Edison Méndez verblijven zonder toestemming van PSV in Zuid-Amerika, meldt het Eindhovens Dagblad. De Peruviaan en de Ecuadoriaan zijn beiden om privé-redenen niet teruggekeerd naar Eindhoven, maar hadden dat niet gemeld bij de clubleiding.

Farfán en Méndez komen niet opdagen bij PSV

Farfán heeft inmiddels via zijn zaakwaarnemer zijn excuses aangeboden, terwijl Méndez nog niets van zich heeft laten horen. De middenvelder verblijft in Ecuador bij zijn zieke moeder. De twee spelers hadden zich moeten melden voor de trip die PSV afgelopen week maakte naar Griekenland.

Zowel trainer Sef Vergoossen als directeur Jan Reker houdt zich op de vlakte over de absentie van Farfán en Méndez. 'Je kunt je best iets voorstellen bij de wens om bij de familie te zijn, maar dat moet dan natuurlijk in overleg gebeuren', reageert Vergoossen.

Reker: 'We hebben Farfán en Méndez nog niet zelf kunnen spreken, dus we zijn niet op de hoogte van de exacte achtergrond. Pas als we het waarom weten, kunnen we het beoordelen.'

Doelman Gomes, die in Voetbal International zijn onvrede uitte over de werkwijze van Reker, verblijft wél met toestemming in Zuid-Amerika. 'Hij wil nog wat zaken afhandelen in Brazilië. Gezien ons programma hoeft hij voor mij niet per se terug te komen', aldus Vergoossen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen