Gomes blijft bij zijn scherpe kritiek en krijgt boete

Gomes heeft een boete van naar verluidt vijfduizend euro gekregen van PSV voor de vernietigende kritiek die de doelman in Voetbal International heeft geuit aan het adres van directeur Jan Reker.

Gomes blijft bij zijn scherpe kritiek en krijgt boete

Na afloop van de training donderdag, de eerste na het behalen van de landstitel afgelopen zondag, zei PSV's steunpilaar dat hij niets terugneemt van zijn woorden in het onthullende interview in VI nummer 17. 'Híj eruit of ík eruit', geldt nog steeds voor Gomes.

'Ik meen het, ik heb erover nagedacht en ben serieus', benadrukte Gomes aan het ANP. 'Als de situatie zo blijft, is er geen weg terug.'

Gomes meent dat er te veel is misgegaan sinds Reker het beleid in Eindhoven bepaalt. Vooral de omgang met jonge spelers - de toekomst van de Eindhovenaren - is beneden alle peil. Voor de Braziliaan is de maat vol.

'Ik ben niet groter dan de club. Reker is dat ook niet. De club is groter dan iedereen.' Gomes verlengde dit seizoen zijn contract met PSV en koerst niet aan op een voortijdig vertrek. 'Ik wil blijven maar de club moet een beslissing nemen.'

Mocht de clubleiding de kant van Reker kiezen, staan de clubs te dringen om Gomes in te lijven. Hij noemde zelf Tottenham Hotspur, Arsenal, AC Milan en Valencia als geïnteresseerde clubs, maar Gomes zei ook dat er nog geen concrete stappen zijn ondernomen door die clubs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen