Familie doet wat Griezmann (nog) niet doet: stennis maken

Reacties

Antoine Griezmann kreeg van trainer Quique Setién tegen Atlético Madrid slechts een marginale rol toebedeeld. De Franse aanvaller wil uitleg over zijn veranderde status.

Familie doet wat Griezmann (nog) niet doet: stennis maken
© Pro Shots

'Ik heb er geen woorden voor', was de veelzeggende reactie van zijn voormalige coach Diego Simeone na het 2-2 gelijkspel van Atlético Madrid tegen Barcelona. De schamele speeltijd voor Griezmann zorgde voor meer onbegrip. 'Onbegrijpelijk', stelde de voormalig Barça-aanvaller Rivaldo. 'Ik weet zeker dat Setién niets tegen Griezmann heeft, hij is gewoon incompetent', was de Franse oud-international Christophe Dugarry nog stelliger.

De korte invalbeurt riep ook grote vraagtekens op bij de familie Griezmann. 'Ik kan serieus wel huilen. Twee minuten…', stuurde zijn broer de wereld in om de tweet daarna te verwijderen. Ook vader Alain liet zich niet onbetuigd. 'Om te mogen praten moet je de sleutels van de vrachtwagen hebben, maar jij bent slechts een passagier', wees die naar Setién.

De spits zelf liet publiekelijk niets van zich horen, maar zal intern zijn ongenoegen gaan uiten in het beloofde gesprek met Setién. Enkele weken geleden heette hij namelijk niet ter discussie te staan als basisklant. 'Ik ga geen sorry zeggen tegen Griezmann, maar ik ga wel met hem praten. Het is niet leuk om tegen je oude club zo laat in te vallen', aldus de trainer, die getuige de tegenvallende resultaten zoekende blijft en daarbij met name Griezmann slachtoffert

Volgens Le Parisien is zijn zus Maud, die ook zaakwaarnemer is, op weg naar de Catalaanse hoofdstad om te praten over de situatie. Dat leidde tot nieuw vuur in de speculaties over een ruil met PSG, dat Griezmann onderdak zou bieden en tegelijkertijd Neymar naar Camp Nou zou laten gaan. Dat lijkt niet aan de orde, Griezmann heeft namelijk aangegeven te willen blijven bij Barcelona. Maar eerst wil hij uitleg van Setién over zijn toekomst op korte termijn.

Més que un club? 'Barcelona is niet eens een halve club meer, echt bizar'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.