Fabelachtige eerste seizoenshelft leidt niet tot transfer: 'Geld speelt geen rol'

Reacties

Door het WK werd zijn naam een stuk minder genoemd, maar gezien zijn ijzersterke eerste seizoenshelft duurde het niet lang voordat Khvicha Kvaratskhelia weer onderwerp van gesprek was. De transfermarkt gaat binnenkort open, maar clubs kunnen het vergeten om nog deze winter een deal te sluiten met Napoli.

Fabelachtige eerste seizoenshelft leidt niet tot transfer: 'Geld speelt geen rol'
© Pro Shots

Onder andere Ajax ondervond tweemaal de kracht van Kvaratskhelia, die als international van Georgië niet geplaatst was voor het WK. In de eerste seizoenshelft was hij in totaal bij achttien doelpunten betrokken namens Napoli en dat leverde hem een plek in de spotlights op.

Het laatste gerucht was dat het kapitaalkrachtige Newcastle United hem snel naar Engeland wilde halen om de titelstrijd (of strijd om Champions League-voetbal) kracht bij te zetten. De club staat momenteel derde in de Premier League, op zeven punten achterstand van koploper Arsenal.

In Russische media was Napoli-directeur Cristiano Giuntoli echter glashelder. 'Er is geen enkele kans dat we hem laten gaan', vertelde hij bij Sport Express. 'Het gaat niet om het geld of het aanbod, hij blijft gewoon bij ons', gooien de Napolitanen de deur dicht. De huidige koploper van de Serie A staat stevig in de onderhandelingen, het contract van Kvaratskhelia loopt tot medio 2027.

Zo'n twee uur na de publicatie van Sport Express liet Napoli weten dat directeur Giuntoli geen officiële verklaring heeft afgelegd aan het medium. Uit dat statement wordt niet direct duidelijk of de beleidsbepaler van Napoli totaal niet gesproken heeft met Sport Express, of dat dit off the record was.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.