Excelsior-topschutter Dallinga valt dubbel in de prijzen

Reacties

De spelers en trainers in de Keuken Kampioen Divisie hebben Thijs Dallinga gekozen tot de beste speler van de eerste periode. Ook Jong AZ-trainer Maarten Martens viel in de prijzen.

Excelsior-topschutter Dallinga valt dubbel in de prijzen
© Pro Shots

De eerste periodetitel werd een prooi voor ADO Den Haag. De individuele prijzen gingen aan de Hofstad voorbij. De beste speler noch de beste keeper noch de beste trainer noch het beste talent is te vinden in Den Haag.

De prijs voor de beste speler van de eerste periode ging naar Dallinga. De spits van Excelsior maakte indruk met zijn productie voor de Rotterdammers. Dankzij zijn negen treffers kreeg hij niet alleen het Bronzen Kampioenschild als beste speler, maar ontvangt hij ook die prijs als topscorer van de eerste periode.

Excelsior-doelman Stijn van Gassel verdiende de prijs voor de beste keeper, waar Jong Ajax-middenvelder Max de Waal de eer van de beste talent kreeg toebedeeld. De in de Keuken Kampioen Divisie debuterende Maarten Martens (Jong AZ) werd gekozen tot de beste trainer van de eerste periode.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.