Excelsior pikt derde zomeraanwinst op bij PSV

Reacties

Nathan Markelo vervolgt zijn loopbaan bij Excelsior. De 23-jarige verdediger heeft een contract tot medio 2025 getekend in Kralingen.

Excelsior pikt derde zomeraanwinst op bij PSV
© Pro Shots

Markelo komt uit de opleiding van FC Volendam en maakte op achttienjarige leeftijd de overstap naar Everton. Na drie jaar in actie te zijn gekomen voor het beloftenteam, haalde FC Twente de verdediger op huurbasis terug naar Nederland. Voor de Tukkers speelde hij in het seizoen 2020/21 dertien Eredivisie-wedstrijden.

Afgelopen zomer vertrok Markelo definitief bij Everton. Bij Jong PSV kwam hij afgelopen jaar als rechtsback tot dertig optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Zijn contract in Eindhoven liep deze zomer af.

Nu tekent de geboren Groninger, die ook in het centrum uit de voeten kan, dus een meerjarig contract bij Excelsior. Daar is hij de derde zomeraanwinst, na huurlingen Marouan Azarkan en Kenzo Goudmijn (waren al gehuurd).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Excelsior
Meer over Excelsior
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.