Excelsior en Ayoub gaan niet met elkaar verder

Reacties

De samenwerking tussen Excelsior en Yassin Ayoub blijft tot een seizoen beperkt. De club en de speler zijn in onderling overleg overeengekomen dat een voortijdige scheiding voor beide partijen het beste is.

Excelsior en Ayoub gaan niet met elkaar verder
© Pro Shots

'Hij is niet gelukkig met ons mee en wij niet met hem. Dan moet je besluiten allebei een andere weg te gaan', concludeerde trainer Marinus Dijkhuizen. Technisch manager Niels van Duinen voegde daar aan toe. 'Ayoub traint nog wel bij ons maar hij heeft de ruimte om iets anders te zoeken.' De voormalig speler van onder andere Feyenoord en Utrecht voegde zich vorig seizoen bij de selectie van Excelsior, maar echt een goed huwelijk werd het nooit. Ayoub miste een deel van het seizoen door een blessure en aan het einde van de jaargang behoorde hij al niet meer tot de selectie.

'Het is niet geworden wat we ervan gehoopt hadden', geeft Dijkhuizen toe. 'Dan moet je hopen dat hij iets anders kan vinden en dat wij ruimte hebben een andere speler aan te trekken.' Ayoub tekende vorige zomer voor twee seizoenen in Rotterdam.

Van Duinen is ondertussen druk bezig de selectie van Excelsior te versterken. Met Sven Nieuwpoort en Arthur Zagre legde de club vorige week twee spelers vast die vorig seizoen al voor de Kralingers uitkwamen. Verder zijn er nog geen nieuwe spelers aangetrokken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.