Ex-Ajacied Bandé viert landstitel in Finland

Reacties

Hassane Bandé is met zijn club HJK Helsinki kampioen van Finland geworden. De 24-jarige aanvaller kon in zijn derde maand op Finse bodem al poseren met een gigantische trofee.

Ex-Ajacied Bandé viert landstitel in Finland
© Pro Shots

Bandé deelde zojuist trots een foto met de grote bokaal die hoort bij het kampioenschap in Finland. Hij sloot pas medio augustus aan bij de selectie na te zijn overgekomen van Amiens SC, maar had toch een aardig aandeel in het succes. In de kampioensronde was Bandé in drie van zijn vijf optredens trefzeker. In de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen concurrent KuPS (1-2), moest de international van Burkina Faso het doen met een rol als invaller.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bandé tekende in augustus in Helsinki een contract tot medio 2025. HJK is na Amiens voor hem zijn tweede club na het einde van zijn mislukte avontuur bij Ajax. Bandé werd door de Amsterdammers ruim vijf jaar geleden overgenomen van KV Mechelen, maar zou nooit doorbreken in de Johan Cruijff Arena. Ajax verhuurde hem aan FC Thun en NK Istra en liet de buitenspeler daarna definitief vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.