Evra betrekt Suarez in kampioensfeest van Man United

Luis Suarez is de meest besproken man op dit moment in Engeland en zelfs tijdens de festiviteiten na het kampioenschap voor Manchester United was er aandacht voor de Liverpool-aanvaller. Patrice Evra stak de draak met Suarez, door in een neparm te bijten.

Evra betrekt Suarez in kampioensfeest van Man United

Zondag vestigde Suarez weer eens negatief de aandacht op zich door tijdens het duel met Chelsea zijn tanden te zetten in de arm van Branislav Ivanovic. Het was niet het eerste bijtincident van de Uruguayaan, want ook in zijn tijd bij Ajax beet hij al eens in de nek van toenmalig PSV'er Otman Bakkal.

Het kwam hem eind 2010 op zeven wedstrijden schorsing te staan. Ook toen Suarez begin 2011 naar Liverpool verhuisde, deed de aanvaller van zich spreken. In oktober van dat jaar liet hij zich racistisch uit richting eerder genoemde Evra, waarna hij acht duels werd geschorst.

De Franse verdediger nam maandagavond, nadat Man Utd de landstitel had gepakt, Suarez op de hak door zijn tanden te zetten een neparm, die door fans op het veld was gegooid.



Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen