Europese thuiswedstrijd voor talenten Ajax en PSV

Reacties

De talenten van Ajax en PSV hebben allebei een thuiswedstrijd geloot voor de achtste finale van de UEFA Youth League. Ajax Onder-19 ontvangt Dinamo Kiev, terwijl de leeftijdsgenoten van PSV het opnemen tegen Benfica. De wedstrijden worden gepland op 21 of 22 februari.

Europese thuiswedstrijd voor talenten Ajax en PSV

Als competitiewinnaar van vorig jaar nam Ajax deel aan de knock-outrondes van het toernooi. Daarin schakelde het deze week Juventus uit door doelpunten van Carel Eiting (foto) en Kaj Sierhuis. Eerder won de ploeg van trainer Aron Winter van Breidablik en PAOK Saloniki. Als het ook van Dinamo Kiev wint, wacht een uitwedstrijd tegen de winnaar van AS Monaco tegen Real Madrid.

Als niet-kampioen speelde PSV een groepsronde waarin het eerste werd boven FK Rostov, Atlético Madrid en Bayern München. Nu wacht de Eindhovense A1 een ontmoeting met Benfica. Als die gewonnen wordt, is de winnaar van CSKA Moskou tegen Rosenborg BK de volgende tegenstander voor de ploeg van trainer Geert Brusselers.

Mochten Ajax en PSV ver komen in het toernooi, dan behoort een Nederlandse finale tot de mogelijkheden. De jeugdteams bevinden zich namelijk aan een verschillende kant van het toernooischema.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.