Eriksen laat zich zien op de training bij Jong Ajax

Reacties

Christian Eriksen heeft vrijdag meegetraind bij Jong Ajax. De 29-jarige Deen werkte deze week bij Fysiomed in Amsterdam aan zijn revalidatie en vroeg zijn oude werkgever of hij mee mocht doen met de groepstraining.

Eriksen laat zich zien op de training bij Jong Ajax
© Pro Shots

Eriksen zit zonder club sinds zijn contract bij Internazionale op 17 december officieel werd ontbonden. Reden daarvoor was dat Eriksen sinds zijn hartstilstand op het EK een Implanteerbare Cardioverter Defibrillator (ICD) heeft. Daarmee mag je in Italië niet voetballen.

De afgelopen weken werkte de Deense international hard om weer fit te worden. Dat was ook op De Toekomst te zien. Eriksen ontmoette daar enkele oud-ploeggenoten uit de hoofdmacht en maakte indruk op de training bij Jong Ajax, het team van coach John Heitinga.

Tot een daadwerkelijke terugkeer bij Ajax lijkt het niet te gaan komen. Eriksen zou zijn zinnen hebben gezet op een stap naar de Premier League, waar hij eerder ruim tweehonderd duels voor Tottenham Hotspur speelde. Meerdere clubs, waaronder Brentford hebben belangstelling.

Bekijk hier al onze video's
Meer C. Eriksen
Meer over C. Eriksen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.