Eredivisie op Rapport: FC Twente en Vitesse falen opzichtig

Reacties

Alle cijfers die de VI-verslaggevers uitdeelden aan de spelers in de Eredivisie zijn in dit overzicht te vinden. In de dertigste speelronde werd Mikhail Rosheuvel verkozen tot Speler van de Week. Aan de andere kant van het spectrum stonden FC Twente en Vitesse.

Eredivisie op Rapport: FC Twente en Vitesse falen opzichtig

Een succes tegen Feyenoord was op voorhand al een lastige opgave voor het dolende FC Twente, dat zondag op eigen veld te onder ging (1-3). Maar het degradatiespook laat de Tukkers niet onberoerd getuige de cijfers. Slechts zes spelers konden een magere voldoende overleggen. Joël Drommel, Thomas Lam en Adam Maher kwamen daarbij niet verder dan een 6.

Vitesse heeft geen degradatiestress, maar liet zich zaterdag tegen NAC Breda wederom van een donkere kant zien. Een week na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Roda JC (0-3) kwam de Arnhemse formatie in Breda nog beroerder voor de dag (1-0). Alleen Mason Mount en Jeroen Houwen onttrokken zich aan de malaise met een 6. De andere cijfers rechtvaardigden het crisisberaad over de positie van trainer Henk Fraser.

Bekijk hieronder alle andere cijfers uit de voorbije speelronde.

2
1
1
0
3
2
2
3
3
2
3
3
1
3
1
1
1
0
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.