Enthousiast toptalent van Man Utd deed al navraag naar Ten Hag

Reacties

Anthony Elanga is een van de pareltjes van de toekomst bij Manchester United en de jonge aanvaller ziet de komst van manager Erik ten Hag wel zitten. De twintigjarige Elanga heeft zelfs al inlichtingen ingewonnen.

Enthousiast toptalent van Man Utd deed al navraag naar Ten Hag
© Pro Shots

Dat gaf Elanga toe in een interview met Sky Sports. 'Ik heb tegen een aantal Ajax-spelers gespeeld tijdens het EK Onder-17, daar heb ik een gesprek mee gehad. Ze waren allemaal positief.' Elanga speelde in mei 2019 met Zweden op het jeugdtoernooi, Nederland Onder-17 won in de groepsfase met 2-0. Veel huidige Ajax-spelers hadden toen ook een basisplaats: Calvin Raatsie, Devyne Rensch, Anass Salah-Eddine, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar, Sontje Hansen en Brian Brobbey speelden tegen Elanga.

De jonge Zweed, die al trefzeker was in de Champions League en Premier League, is onder de indruk van Ten Hag. 'Alleen al hoe Ajax speelde in de Champions League… Niet alleen dit seizoen, maar ook daarvoor. Hij heeft een fantastische staat van dienst in Europa en het is geweldig hoe hij jonge spelers heeft ontwikkeld. Ik ben erg enthousiast om met hem te gaan werken.'

Ten Hag is deze week al begonnen met zijn werkzaamheden voor Man United

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.