Enrique bevestigt flinke kwaliteitsimpuls met Mbappé en Dembélé

Reacties

Paris Saint-Germain-trainer Luis Enrique kan heel wat kwaliteit toevoegen aan het elftal dat vorige week met 0-0 gelijkspeelde tegen FC Lorient. Zowel Kylian Mbappé als Ousmane Dembélé kan zijn eerste minuten maken.

Enrique bevestigt flinke kwaliteitsimpuls met Mbappé en Dembélé
© Pro Shots
Toulouse
Toulouse
1 - 1
PSG
PSG

Mbappé zat vorige week op de tribune en zag hoe regerend kampioen PSG meteen tegen puntenverlies aanliep. De superster moest het vanwege zijn contractperikelen doen met een plek op de tribune, maar inmiddels lijken de plooien gladgestreken. Enrique bevestigde op zijn persmoment dat Mbappé inzetbaar is, net als aanwinst Dembélé.

Beide aanvallers zouden ook kunnen starten, zo bevestigde Enrique. De coach ziet ook geen wrok bij Mbappé. 'Hij is heel erg fit en wil heel graag. Mentaal zit het ook goed, ik ben erg blij met een speler van wereldklasse.' Dat Enrique over de twee aanvallers kan beschikken, komt goed uit. Eerder deze week vertrok immers Neymar.

'Ik denk dat dit het beste voor iedereen was', zei Enrique over die transfer. 'Ik wil hem bedanken voor de houding die hij had sinds ik hier was. Hij is een speler van wereldklasse en ik wens hem het beste toe voor in de toekomst.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.