Enorme misser Tadic komt Servië duur te staan

Reacties

Dusan Tadic heeft heeft op negatieve wijze de aandacht op zich gevestigd tijdens de interland tussen Roemenië en Servië. Dankzij de beroerd genomen strafschop van de Ajacied eindigde de wedstrijd onbeslist.

Enorme misser Tadic komt Servië duur te staan
Roemenië
Roemenië
0 - 0
Servië
Servië

Kort voor rust kreeg Tadic een uitgelezen kans om de score te openen toen scheidsrechter Kevin Blom een penalty gaf na een overtreding van Gabriel Tamas, die ook nog eens een rode kaart kreeg. Tadic ging achter de bal staan, maar schoot de strafschop ruim naast en over het doel van de Roemenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het was niet de eerste misser van Tadic dit seizoen, want tijdens het uitduel van Ajax met Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League schoot hij een penalty tegen de lat en vorige maand op bezoek bij Litouwen faalde hij ook vanaf elf meter. Eerder die wedstrijd had hij overigens wel al een strafschop benut.

Roemenië en Servië kwamen zondagmiddag beide niet tot scoren, waardoor beide een punt mogen bijschrijven in Groep 4 van League C. Servië heeft nu acht punten uit vier duels, Roemenië heeft er twee minder. Montenegro kan zondagavond bij een zege op bezoek bij hekkensluiter Litouwen op zeven punten komen.

UEFA Nations League

Stand League C Groep 4 UEFA Nations League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Servië
6
4
2
0
11-4
+7
14
2
Roemenië
6
3
3
0
8-3
+5
12
3
Montenegro
6
2
1
3
7-6
+1
7
4
Litouwen
6
0
0
6
3-16
-13
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.