'Enorme domper voor Koeman: slecht nieuws over Braithwaite'

Reacties

Martin Braithwaite kan Barcelona de komende tijd niet van dienst zijn. Catalaanse media verwachten zelfs dat coach Ronald Koeman de aanvaller drie tot vier maanden moet missen. De Deense international kampt met een knieblessure.

'Enorme domper voor Koeman: slecht nieuws over Braithwaite'
© Pro Shots

Dit seizoen had Braithwaite zich juist nog positief getoond. De dertigjarige aanvaller staat na drie duels in La Liga op twee treffers.

Het uitvallen van de veelzijdige aanvaller is een flinke tegenvaller voor Koeman. Hij zat immers toch al niet bepaald dik in de aanvallers. Lionel Messi en Antoine Griezmann vertrokken, terwijl Sergio Agüero, Ousmane Dembélé en Ansu Fati allemaal nog geblesseerd zijn. Al zou die laatste aan de vooravond van zijn rentree staan.

Door de flink gevulde ziekenboeg wordt het oranje tintje in de Barcelona-voorhoede mogelijk alleen maar groter. Memphis Depay zal de Catalanen van goals moeten voorzien, maar mogelijk krijgt Luuk de Jong een grotere rol. De kopsterke spits was gehaald als pinchhitter, maar zal mogelijk ook als basisklant aan de bak moeten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer M. Braithwaite
Meer over M. Braithwaite
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.