Emotionele treffer voor Plet: 'Deze dragen we op aan Jergé'

Reacties

Glynor Plet gaat de boeken in als eerste doelpuntenmaker in de Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021/22, het was meteen een goal met een emotioneel randje.

Emotionele treffer voor Plet: 'Deze dragen we op aan Jergé'
© Pro Shots
Telstar
Telstar
1 - 1
FC Emmen
FC Emmen

Plet schoot al na vier minuten raak tegen FC Emmen, het doelpunt werd gevierd aan de zijlijn met een shirt ter ere aan de overleden Jergé Hoefdraad (zie video onder). Bij ESPN gaf de spits uitleg over het eerbetoon. 'Hij was een jeugdvriend van me, we hebben samen op de basisschool en middelbare school gezeten.' Delvechio Blackson, een teamgenoot van Plet, kende Hoefdraad erg goed.

'Blackson was een heel goede vriend van hem, hij stond echt heel dicht bij hem. Hij had een shirt meegenomen in de hoop om voor hem te scoren. Hij zei dat als hem het niet zou lukken, Plet het wel zou doen. Deze dragen we op aan Jergé. Ik ben blij dat ik dit kon doen.' Voor de wedstrijd tegen FC Emmen vond er al een minuut stilte plaats ter nagedachtenis aan de op dinsdag overleden Hoefdraad.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.