Emotionele Iniesta vertrekt bij Vissel Kobe, maar is nog niet klaar

Reacties

Andrés Iniesta neemt na vijf jaar afscheid van Vissel Kobe. De 39-jarige Spanjaard trekt op 1 juli de deur achter zich dicht bij de Japanse club.

Emotionele Iniesta vertrekt bij Vissel Kobe, maar is nog niet klaar
© Pro Shots

Iniesta verzekerde nog niet klaar te zijn. 'Ik wil heel graag blijven spelen', lichtte hij toe op de persconferentie naar aanleiding van zijn vertrek. 'Soms lopen de wegen uiteen en in dit geval zijn de prioritetien van de coach anders.'

In tranen vertelde de legendarische oud-speler van Barcelona dat het besluit om niet door te gaan bij Vissel Kobe in onderling overleg is genomen. 'Gezien mijn sportieve situatie en het verlangen dat ik heb om te blijven spelen, hebben we samen besloten dat het het beste was om een ​​uitweg te vinden. Aan het einde van het seizoen zullen we zien welke opties er mogelijk zijn.'

De ervaren middenvelder kwam dit seizoen slechts tot drie korte invalbeurten in de J-League. Hij had nog een contract tot 31 januari 2024, maar dat wordt dus vroegtijdig beëindigd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.