Emery wijst suggestie over operatie Neymar van de hand

Reacties

Paris Saint-Germain houdt hoop Neymar binnenkort te kunnen inzetten. Het donkere scenario van een ingreep en een maandenlange absentie wordt tegengesproken.

Emery wijst suggestie over operatie Neymar van de hand

In Spanje en Brazilië doken verhalen op dat Neymar niet ontkomt aan een operatie om verlost te worden van een scheurtje in een middenvoetsbeentje. De ingreep zou de aanvaller zeker twee maanden aan de kant houden, waardoor hij zich zou moeten richten op het WK.

PSG-trainer Unai Emery wees die onheilspellende berichten van de hand. 'De informatie over een operatie klopt niet', aldus de coach. 'Ik heb vandaag een onderhoud gehad met de arts en we kijken de komende dagen hoe het gaat voor een beslissing wordt genomen. Op dit moment kiezen we voor rust.'

Volgens Emery is het zelfs (nog) niet uitgesloten dat Neymar volgende week in de Champions League-return van de partij is tegen Real Madrid. 'We moeten geduld hebben. Er is nog een kleine kans dat hij tegen Real Madrid kan spelen. Op dit moment wachten we rustig af hoe hij herstelt. Het is fantastisch als dat gebeurt, maar als het niet lukt dan hebben we alternatieven.'

Neymar ging zondag in de slotfase van het eenvoudig gewonnen duel met Olympique Marseille door zijn enkel en werd per brancard van het veld gehaald. De Braziliaan kon zijn tranen niet bedwingen en de schrik zat er dan ook direct goed in bij de fans van PSG. Maandagavond laat maakte PSG via de officiële kanalen bekend dat Neymar een scheurtje in zijn middenvoetsbeentje had opgelopen en dat de sterspeler bovendien zijn enkel had verzwikt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.