Emery vreest na blessure Asensio voor slecht transfernieuws

Reacties

Niet alleen bij Real Madrid, maar ook bij Arsenal wachten ze gespannen op meer nieuws over de op het oog zware knieblessure die Marco Asensio vannacht opliep in de Verenigde Staten.

Emery vreest na blessure Asensio voor slecht transfernieuws

Asensio viel in het oefenduel tussen Real en Arsenal uit en volgens Spaanse media wordt er gevreesd voor ernstig kruisbandletsel. 'Hopelijk valt het mee, maar we zijn bezorgd, ja. Hij is direct naar het ziekenhuis gegaan voor tests en het ziet er slecht uit. Dit is een grote tik voor ons, we zijn aangeslagen', zei Zinedine Zidane na afloop.

Mocht Asensio er inderdaad lang uit liggen, dan kan dat ook weleens vervelende gevolgen hebben voor Arsenal. The Gunners waren het zo goed als eens met Real over Dani Ceballos, die op huurbasis een jaar naar het Emirates Stadium zou gaan. Maar nu Asensio in de lappenmand zit, houdt Unai Emery er rekening mee dat de zaken zullen veranderen.

'We wachten het af', zei Emery na afloop. 'Voor ons was het belangrijk dat we geen blessures zouden oplopen in deze wedstrijd. Real dacht daar hetzelfde over, maar raakte Asensio kwijt. Het zou slecht nieuws kunnen betekenen: voor Real, maar ook voor ons. Ik weet niet of dit iets zal gaan veranderen.'

De 22-jarige Ceballos heeft bij Real met maken met veel concurrentie op het middenveld en is daardoor niet wekelijks verzekerd van een basisplaats. In het afgelopen seizoen deed hij in 23 competitiewedstrijden mee, waarvan tien als invaller. Bij Arsenal kan hij wekelijks aan de aftrap verschijnen, maar Ceballos zit nu even in de wachtkamer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.