Grote zorgen om Asensio bij Real Madrid

Reacties

Real Madrid moet Marco Asensio mogelijk enkele maanden missen. De buitenspeler viel uit in het oefenduel met Arsenal en het ziet er slecht uit.

Grote zorgen om Asensio bij Real Madrid

De 23-jarige Spanjaard raakte halverwege de tweede helft geblesseerd aan zijn knie. De schrik was direct groot bij Real Madrid. Thibaut Courtois was een van de eerste spelers die bij Asensio was en gaf direct aan dat er gewisseld moest worden. De aanvaller verliet het veld per brancard, met de handen voor zijn ogen.

Volgens Spaanse media wordt gevreesd voor een ernstige kruisbandblessure. Zinedine Zidane werd na het na strafschoppen gewonnen oefenduel gevraagd naar de situatie. 'Hopelijk valt het mee, maar we zijn bezorgd, ja. Hij is direct naar het ziekenhuis gegaan voor tests en het ziet er slecht uit. Dit is een grote tik voor ons, we zijn aangeslagen', aldus de Real Madrid-coach tegen AS.

Asensio viel juist sterk in tegen Arsenal. Gareth Bale scoorde vroeg in de tweede helft uit een rebound na een goede actie van zijn ploeggenoot en Asensio maakte even later zelf de 2-2.

Analyse: zo opent Real Madrid de aanval op Barcelona
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.