Emery over kibbelen Neymar en Cavani: 'Moet geen probleem worden'

Reacties

Unai Emery baalt van het gesteggel tussen Edinson Cavani en Neymar. De twee sterspelers van Paris Saint-Germain hadden het zondagavond tot twee keer toe aan de stok tijdens het duel met Olympique Lyon (2-0).

Emery over kibbelen Neymar en Cavani: 'Moet geen probleem worden'

Neymar had eerder in het duel een vrije trap in de muur geschoten en dus was het bij de volgende mogelijkheid de beurt aan Cavani, zo redeneerde de Uruguayaan. De topscorer van PSG wilde de bal opeisen, maar Dani Alves was hem voor. De Braziliaan hield Cavani af om de bal aan zijn vriend Neymar te geven, tot grote frustratie van Cavani.

Even later kreeg PSG een strafschop en ditmaal was Cavani er als de kippen bij om de bal op te eisen. Neymar was daar niet van gecharmeerd en kwam verhaal halen, maar droop uiteindelijk af. Cavani was er echter wel dusdanig door afgeleid dat hij zijn strafschop miste. Volgens verschillende Franse media was de spits daar achteraf zo pissig over dat hij zonder de pers te woord te staan het stadion uit stormde.

Trainer Emery vertelde aan L'Équipe dat hij het er met het duo over gehad heeft. 'Het is noodzakelijk dat ze gaan samenwerken. Ik laat het aan de spelers op het veld over wie de vrije trappen en strafschoppen neemt. Maar als dat niet werkt, zal ik de beslissing maken en ervoor zorgen dat ze beiden aan bod komen. Ik wil niet dat het een probleem wordt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.