Elia moet training HSV geblesseerd verlaten

Eljero Elia leek pijlsnel weer fit te zijn van de ingreep in zijn linkerenkel. 6 januari werd het gips verwijderd en woensdag sloot de aanvaller weer aan bij de training van zijn club Hamburger SV. Een dag later moet de vijfvoudig international de training geblesseerd verlaten.

Elia moet training HSV geblesseerd verlaten

De 22-jarige snelle buitenspeler moest de training verlaten na weer geblesseerd te zijn aan zijn linkerenkel. Het is nog onduidelijk hoe ernstig het gewricht er nu aan toe is. De verwachte rentree zaterdag tegen SC Freiburg kan echter wel uitgesloten worden.

De komst van Vágner Love lijkt daarentegen steeds dichterbij. De 25-jarige spits van CSKA Moskou zou volgens Bild zich donderdag in Hamburg gemeld hebben om de huur rond te maken. De Braziliaan heeft in Rusland nog een contract tot medio 2014, maar mag voor het restant van het seizoen gehuurd worden.

Die Rothosen moeten 800.000 euro overmaken aan de Russen om Love te huren. Daar komt nog een salaris van een kleine twee miljoen bovenop. Het bestuur van Hamburger SV zou al toestemming hebben gegeven. 'We geven vooralsnog geen commentaar', liet coach Bruno Labbadia weten. 'We maken het bekend als de overgang een feit is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen