Elia komt voorlopig niet voor in plannen FC Utrecht

Reacties

Eljero Elia was een opvallende afwezige bij het eerste oefenduel van FC Utrecht. Volgens trainer René Hake is de aanvaller topfit maar komt hij momenteel niet in zijn plannen voor.

Elia komt voorlopig niet voor in plannen FC Utrecht
© Pro Shots

FC Utrecht won met 7-2 van KV Mechelen. Er waren veel tevreden gezichten, maar geen Elia. Hake was na afloop duidelijk in gesprek met VI.

'Nee, hij was niet geblesseerd. Hij is gewoon fit. Waarom hij niet speelt? Omdat we andere keuzes maken. Op die positie hebben we heel veel jongens lopen en ik heb voor deze jongens gekozen.'

Op de vraag of de 34-jarige aanvaller mag vertrekken, verwijst de trainer naar technisch directeur Jordy Zuidam. Deze laat weten dat er van een vertrek op dit moment geen sprake is. Verder is het aan Hake wie hij opstelt.

Elia kwam vorig jaar met torenhoge verwachtingen naar Utrecht, maar kon die niet waarmaken. Naast privéleed en corona, had de voormalig international ook te maken met blessureleed. Hake lijkt in de voorbereiding de voorkeur te geven aan Bart Ramselaar. Elia heeft in Utrecht nog een eenjarig contract.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.