Elftal van de Week: hoog PSV-gehalte, AZ vaardigt tweetal af na stunt bij Ajax

Reacties

PSV is als nieuwe koploper in de Eredivisie prominent aanwezig in VI's Elftal van de Week. Ook AZ is goed vertegenwoordigd na de verrassende overwinning op Ajax in de Johan Cruijff Arena.

Elftal van de Week: hoog PSV-gehalte, AZ vaardigt tweetal af na stunt bij Ajax
© Pro Shots

PSV profiteerde zondag optimaal van de nederlaag van Ajax tegen AZ door ternauwernood van NEC te winnen. Cody Gakpo kreeg de hoogste beoordeling van alle PSV'ers: een 8. Ook Jordan Teze en Ibrahim Sangaré maakten indruk in Nijmegen. Zij kregen allebei een 7,5.

Na de zege op Ajax zien we ook twee spelers van AZ terug in het Elftal van de Week. Vangelis Pavlidis, die de 0-1 voor zijn rekening nam in Amsterdam, en keeper Peter Vindahl werden beoordeeld met een 7,5. Magnus Mattsson (NEC), Orkün Kökçü (Feyenoord) en Jens Odgaard (RKC Waalwijk) kregen hetzelfde cijfer voor hun optreden afgelopen weekend.

Het Elftal van de Week wordt gecompleteerd door Fortuna Sittard-verdediger Nigel Lonwijk (7), aanvaller Alex Bangura van SC Cambuur (7) en Vitesse-uitblinker Loïs Openda (8). De Belg scoorde twee keer voor de Arnhemmers in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo en werd met zijn opvallende optreden ook VI's Speler van de Week.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.