Elftal van de week: Feyenoord levert na Klassieker liefst zeven spelers

Reacties

Feyenoord beleefde zondag een Klassieker om nooit meer te vergeten en vernederde aartsrivaal Ajax, met een klinkende 6-2 overwinning. Het is dan ook geen verrassing dat de Rotterdamse ploeg erg goed vertegenwoordigd is VI's Eltal van de week.

Elftal van de week: Feyenoord levert na Klassieker liefst zeven spelers

Feyenoord levert liefst zeven van de elf spelers en is daarmee, logischerwijs, hofleverancier. De voorhoede van VI's sterrenteam wordt gevormd door Sam Larsson, Robin van Persie en Steven Berghuis. Laatstgenoemde aanvaller werd ook gekozen tot de beste speler van het afgelopen weekend in de Eredivisie.

Ook op het middenveld zien we drie Feyenoorders staan. Jens Toornstra, Tonny Vilhena en Jordy Clasie kunnen terugkijken op een erg goede Klassieker. De vierde middenvelder in het 3-4-3-systeem is Anco Jansen. Hij was met twee assists erg belangrijk voor FC Emmen, dat met 2-3 te sterk was voor VVV-Venlo.

In de achterhoede staat één speler van Feyenoord. Calvin Verdonk speelde Ajax-smaakmaker Hakim Ziyech volledig uit de wedstrijd. Verder is er plek voor Thomas Meissner van Willem II en Ron Vlaar van AZ. Kjell Scherpen van FC Emmen was de bestbeoordelde doelman van de negentiende speelronde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.