Elftal van de Week: Ajax hofleverancier, derde uitverkiezing Trauner

Reacties

Ajax is na de eclatante zege op Fortuna Sittard de hofleverancier van het VI Elftal van de Week. Ook Feyenoord en PSV leveren meerdere spelers.

Elftal van de Week: Ajax hofleverancier, derde uitverkiezing Trauner
© Pro Shots

Na klinkende overwinningen op Sporting Portugal en SC Cambuur haalde Ajax dinsdag ook in Sittard uit (0-5). Dusan Tadic, goed voor een doelpunt en twee assists, werd voor zijn optreden in Zuid-Limburg beloond met een 8. Hetzelfde gold voor Noussair Mazraoui, die alweer zijn derde Eredivisie-goal van het seizoen maakte. Ook Edson Álvarez en Nicolás Tagliafico (beiden een 7,5) staan in het Elftal van de Week.

Een dag later wisten ook PSV en Feyenoord te winnen. De Eindhovenaren boekten een zwaarbevochten zege op het dappere Go Ahead Eagles en zijn via doelpuntenmaker en Speler van de Week Cody Gakpo en Marco van Ginkel vertegenwoordigd in het elftal uitblinkers van speelronde 6. Bij Feyenoord kregen Gernot Trauner en goudhaantje Guus Til, goed voor twee goals tegen SC Heerenveen, het hoogste cijfer. Voor Trauner is het alweer zijn derde uitverkiezing in vijf Eredivisie-duels voor Feyenoord.

De rest van het elftal wordt gevormd door Bart Ramselaar, die de hoofdrol opeiste namens FC Utrecht op bezoek bij NEC, Michael Breij, die SC Cambuur op weg hielp naar een prima zege op Heracles Almelo en Lars Unnerstall, de FC Twente-doelman die een sta-in-de-weg vormde voor AZ.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.